Polkaprikker er det nye smarte

Jeg kan ikke huske hvordan det var da jeg var barn, men i dag kan jeg i hvert fald erfare med mine egne børn, at de udmærket ved hvad det er de gerne vil have. Uanset om vi taler om tøj, sko eller aftensmaden, så har de helt styr på hvad de vil eller ikke vil. Dermed ikke sagt, at det ikke sagtens kan ændre sig fra dag til dag, men en mening om det hele har de i hvert fald.

Derfor overraskede det mig heller ikke da vi var ude for at købe en Name It flyverdragt til den mindste af dem, at han havde en holdning til hvilken model det skulle være. Om det var i børnehaven eller hos en legekammerat han havde set den ved jeg ikke, men i hvert fald var han dybt forelsket i modellen med polkaprikkerne.

Om den er ”smart” skal jeg ikke kunne sige, men skal jeg sætte mig i hans sted, så kan jeg godt se, at de mange farver og prikker er lidt ”sejt”. Man vækker opsigt og selv når man ikke er så gammel, så har man naturligvis også et stort behov for at blive set. Det er BestSeller der producerer Name It dragterne og den pågældende model hedder Mini Storm Suit.

Inden vi valgte at bruge en mindre formue så måtte jeg naturligvis lige læse lidt tests på nettet og heldigvis kom jeg frem til , at de fejl der engang var er blevet rettet og at andre forældre i dag er meget begejstrede for deres Name It modeller.