Få den bedste smoothie

At finde en god blender kræver at man lige kigger en gang på, hvilke der bliver anbefalet i de forskellige test. Det er nemlig sjældent nok at du lige køber den billigste der er på tilbud nede i det nærmeste supermarked, da disse blendere ofte viser sig at må give fortabt i kampen mod de mere udfordrende opgaver.

En konklusion fra test i aviserne BT og Politikken viser at det generelt kan betale sig at spendere lidt ekstra for at få sig en god blender der holder i mange år. Inden vi kommer dertil er det dog også interessant at kigge på mellemgruppen, hvor mange finder ganske gode blender til rimelige priser. Her er OBH Nordica Smart Blend helt oppe på andenpladsen i begge test. Den koster kun 649 kroner, hvilket er væsentligt mindre end dens konkurrenter i samme kvalitet. Den får tæt på topkarakter i både knusning af is og generel blenderevne, mens den også er forholdsvis nem at rengøre.

Vil du dog helt oppe og ringe, så er de to aviser ret uenige i hvilken blender som er den bedste. Hos BT mener de at Tefal Jamie Oliver er den klart bedste med topkarakter i stort set alle aspekter, men kigger man i Politikken, så ligger den omvendt helt i bund, hvor den kun får 2 ud af 6 stjerner.

De mener derimod at Wilfa Blender/Smoothie maker er klart den du skal gå efter, og den får topkarakter hos avisen. Den kan lave en god smoothie på 30 sekunder, blender grøntsager på kun 12 og du kommer ikke meget over et enkelt hvis du skal have knust is. Prisen for de to blendere ligger på 899 kroner for begge modeller.