Alt skal være 3D i dag

Vi skal se 3D i biografen og nu skal vi også til at se det hjemme på vores fjernsyn. Det lyder smart og i nogle tilfælde ser det da også interessant ud at kigge på med den interessante (meget lidt kønne) briller der er krævet for at få den rigtige 3D effekt. Men er det virkelig så godt som det bliver blæst op til at være?

Jeg kan huske for en hel del år siden, hvor man fik nogle briller i pap til hjemmebrug og med det ene øje kiggede man gennem rødt glas og med det andet kiggede man gennem blåt glas. Det kan en slags 3D virkning, selvom man kiggede på et 2D billede.

Teknologien har naturligvis udviklet sig rigtig meget siden dengang, men jeg er bare stadig ikke overbevist. Når man kun kan se det lidt, men skal betale omkring 100 kroner mere i biografen for at se filmen, så er det efter min mening et spild. Det er mere nyhedens interesse, end det er value for money.

Men måske er det bare mig der er gammeldags? Hvad synes du om den nye 3D teknologi?

Vil du med glæde betale flere tusind kroner ekstra for dit fjernsyn for at kunne se film i tre dimensioner eller mener du, som jeg, at pengene vil være bedre investeret i bedre surround sound til hjemme biografen?

Jeg ved godt, at det er lidt af en religion, men jeg synes stadig det er noget der bliver nødt til at blive talt åbent om. Ellers ender vi alle bare som medløbere.